| Autor |
Obrazek na stronę |
@Metrowiec Super Administrator
|
| Dodane dnia 20-05-2007 11:23 |
|
|
Witam
W związku z licznymi prośbami, zakładam ten temat. Proszę nadsyłać w załącznikach do postów obrazek jaki ma się znaleźć na stronie. Obrazek ma mieć rozmiar do 100 kb i największa współrzędna rozmiaru ma wynosić 400. Obrazki przekraczające ten rozmiar przed zamieszczeniem zostaną przeskalowane.
Proszę nadsyłać obrazki. Najlepszy i ten który uzyska największe poparcie zostanie zamieszczony jak najszybciej. 
vivere militare est |
|
| Autor |
RE: Obrazek na stronę |
^Sylfida Administrator

|
| Dodane dnia 25-05-2007 17:47 |
|
|
proponowany obrazek na strone główną:
[img]http://www.zamysleniakrc.republika.pl/pics/20050312_jezus.jpg[/img]
Tylko myslę, że ładniej by było, gdyby obciąć te ramki...
Nigdy nie jest za późno zacząć tak , jak chce sie żyć.
Edytowane przez ^Sylfida dnia 25-05-2007 17:49 |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 25-05-2007 21:27 |
|
|
Z tą ramką będzie oki. Jak bym przyciął i zaraz miał powiększać to obrazek by zrobił się nieco niewyraźny, niech tak będzie jak jest i zaraz zamieszczę propozycję na portal. 
Dodane później:
Za obrazek dostajesz 15 punktów bonusowych. 
vivere militare est
Edytowane przez @Metrowiec dnia 27-05-2007 21:07 |
|
| Autor |
Agnieszka Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-06-2007 17:13 |
|
|
Hej,
W końcu udało się i nam, zrobić obrazek - trochę to trwało... jest to własna praca - zdjęcie mojego brata z wakacji + oprawa ręką Artura w corelu.
Artur ma do tego swoja interpretacje obrazka fale to schody, reszta interpretacji u autora ja byłam pomysłodawczynią
ALE CZEMU NIE MOGĘ GO TU PRZEMYCIĆ I UMIEŚCIĆ tego obrazka JAKO ZAŁĄCZNIK? ZMIEJSZAM I ZMIEJSZAM ALE ON NIE WCHODZI  
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wysłałam propozycje do nie wiem czego ale do kogość w kategori dodaj w menu - może ktoś to odbierze..
pozdrowionka
Edytowane przez Agnieszka dnia 04-06-2007 17:39 |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 04-06-2007 18:59 |
|
|
Możliwość dodawania załączników powinna działać, warunek jest taki że obrazek ma być nie większy niż 100 kb. Może coś było w tym momencie po stronie serwera. Dla pewności zaraz sprawdzę co i jak bo teraz mamy drobne problemy związane z przestrzenią. Jak nie da się zamieścić, proszę upewnić się czy nie jest większy tak jak napisałem i jeszcze raz spróbować. 
vivere militare est |
|
| Autor |
RE: jeszcze raz próbuję |
Agnieszka Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-06-2007 11:03 |
|
|
zaobaczymy czy wejdzie?
nie wchodzi jeszcze jedna próba...
Agnieszka dodał/a następującą grafikę:

Edytowane przez Agnieszka dnia 09-06-2007 11:06 |
|
| Autor |
Agnieszka Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-06-2007 11:08 |
|
|
weszło świetnie
to jeszcze jeden podam podobny ale ulepszony.. zrobiony przez Artura bo ten jest mojej ręki
hm nie wchodzi i znów to samo zmnjejszam i zmniejszam do wielkości zdjęcia legitymacyjnego i nie wchodzi - cały czas mieszczę się w normie ciężkości i nie przekraczam jej, być może coś na serweże się dzieje? i jak juz zaczełam pisać kolejną wiadomośc to może nie będe doczepiac do poprzedniej bo tam tylko jeden załącznik wchodzi - może pużniej spróbuję dodać - wolę nie mieszać juz nic w popszednim pości by nie utracić tego załącznika - to tak do wiadomości admin by mi karniaków nie wlapił
W każdym razie proponujemy ten obrazen na tronkę
edit by Metrowiec
Nie dostaniesz nic, spokojnie ja nie gryzę Jak zmieniasz tekst w poście to załączniki nie mają prawa znikać pod warunkiem że nie zaznaczysz opcji "usuń" przy ustawianiu załączników. 
Edytowane przez @Metrowiec dnia 09-06-2007 18:07 |
|
| Autor |
Przemek Moderator

|
| Dodane dnia 09-06-2007 13:24 |
|
|
na razie sie nacieszmy Sylwiowym obrazkiem, ten moze byc następny ;)
"Światło walczące o blask" ... |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 09-06-2007 18:09 |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Jak znudzi się nam aktualny obrazek, to zmienię go na ten proponowany przez Agnieszkę. Oczywiście wpierw go zmniejszę do odpowiednich rozmiarów żeby strona się nie rozjeżdżała. 
vivere militare est |
|